Sůl nad zlato a hra dítěte


Návrh původního člověka, který podléhá přírodním zákonitostem by se mohl shrnout na "člověk se symptomy", který jsou klasifikovány na základě rozumu dle původního plánu, kdežto návrh vzestupujícího člověka jako duchovní bytosti podléhá makrokosmickým zákonitostem.
Integraci těchto návrhů je člověk schopny zažít ve svém fyzickém těle. Nakolik svoji podstatu poznal, to ví jen o sám na základě svého vlastního prožívání sebe sama.
Návrh člověka jako duchovní bytosti spočívá v odhalení běžnému zraku skrytých skutečnosti, jako např. konstitučního deficitu solí, solí, které jsou o okamžiku jeho početí postupně zabudovávány v celém prenatálním čase.
Tím, že Slunce během roku prochází  dvanácti měsíci, každé lidské bytosti od základu chybí 3 měsíce a tím minimálně 3-5  minerálních solí. A je to přesně tak "narafičeno" na člověka,  aby skrz uvědomění svých racionalníh a duchovních poznatků, tendence disbalansu fyzického těla čili inklinace k určitému typu disharmonie těla mohl poznávat  sebe sama a život, neustále hledajíc dynamickou rovnováhu sám v sobě či kolem sebe.
Takže v okamžiku početí člověka, začal vývoj solí a její postupné kosmologické zabudování každý jeden den, každý jeden východ a západ Slunce až do okamžiku jeho prvního nádechu po odstřihnutí pupeční šňůry. V ten okamžik se přepsala na jeho bytost kompletní hvězdná matrice jako neměnná pečeť. Dokud existuje fyzický tlak či disbalans je nutné tento konstituční deficit solí pravidelně doplňovat pro harmoničtější a stabilní světelný vzestup.

Jak Paracelsus, tak i Shüssler zanechal mnoho odkazů budoucímu člověku, který má tendenci se vyvíjet až ke krystalické podobě jakou má sůl.
Minerální sůl je spojena s naším fyzickým tělem, s našimi kostmi. Tuto sůl obsahují právě i všechny rostliny, které jako naše pozemské hvězdy mají pro náš život a vzestup nepostradatelnou roli.
Bohužel, to pravé poznání, běžnému zraku člověka bylo zakryté dobou a samotná alchymie rostliny nemohla tak pronikat do jeho srdce. Stejně jako všechno živé obsahuje fyzické tělo, Duši a ducha, tak i rostlina, aby mohla plnit svůj vlastní vzestup a účel tím, že získá mnohem pohyblivější formu spagyrickým zpracováním, ve kterém se její tělo, ve formě čisté minerální soli spojí s její Duši (esenciálním olejem) a jejím Duchem.

Člověk jakožto obrácená rostlina, člověk, jehož stav ve spánku odpovídá životě rostliny se neustále ladí na energii prostoru, na život v sobě a kolem sebe.


Jediný orgán, který nás od sebe fyzický odděluje, je právě pokožka, která si pro tento proces ladění s kvalitou času žádá odpovídající médium. To je právě ta Etika o Kosmu, kosmetika, jejíž opravdový význam byl zamlčován, utajen či možná ani nikdy neexistoval, dokud ho malá 7 léta holčička nevysnila. Stalo se to právě kousek od Sarajeva na území už teď známe pyramidy Slunce ve Visoko. Ty holčičce přidělily jméno Edina. 
Teprve v roce 2016, při pobytu ve tmě se začalo rýsovat její skutečné jméno.
A dnes už je jasné proč její pravé jméno získalo zpět své ztracené části. Nemalý vliv na tento proces měly Andary a Delfín. Více o Spagyrické bio kosmetice a planetární sadě 7 pleťových krémů najdeš na mém webu: www.biorytmus-kosmetika.cz.
Tam najdeš ten pravý soulad skrz neměnnou astrosofii,  jejíchž pravá podstata nemá nic společného s jakoukoliv interpretaci jíž zanikající astrologie.

Ano, říkala jsem svému tátovi, že bych si přála až budu velká uspávat celý svět svými prodlouženými rukami v podobě pleťových krémů. 40 let jsem ošetřovala většinou ženy a oni se měnily pod mými rukami jako spící anděly. Prostě usínaly.
A když se vzbudily, byly v úžasu a měly plné srdce. Já přitom měla a vždy mám nepopsatelný pocit. A pak když se podívaly do zrcadla, byly ještě ve větším úžasu, vypadaly o několik let mladší a já byla ve vděčnosti, že jsem mohla.

Vždy jsem věděla, prostě jsem to cítila, co každá potřebuje, vybírala jsem v mžiku oka esenciální oleje, hydroláty, masky, séra, krémy a moje ruce pak tancovali na jejích tvářích stejně jako tenkrát jsem hrála na akordeon.
Zůstalo mi to na celý život.


Dnes Tě ani nemusím fyzický ošetřit ani uspat ani omladit rukama. Vím to, hned když se kouknu na Tvou aktuální fotku čí na datum narození.
Abych Ti zpracovala harmonogram konstitučně deficitních solí, potřebuji počet Tvých prenatálních měsíců a den a měsíc narození.
Jsem specialistka na "JEN TO, CO JE NUTNÉ".
To všechno jsem celá Já, delfíní žena, celoživotní alchymistka, která Ti z těch úžasných pokladů  z webu, FB -u (osobního profilu Galaktický Dotek), či dalších výrobků, speciálně pro Tebe dle spagyrických zásad a dle pro mne nejvyšší zásady stažené z Arcturus - " JEN TO, CO JE NUTNÉ", vytvořím jen pro Tebe.

Dále, máš-li vážný zájem o hlubší rostlinnou hru a spagyrickou výrobu lektvarů, máme FB skupinu Rostlinný Vzestup.

Těším se na Tebe,

EdiSaRáNa